fbpx
 1. Daca obiectele predate isi modifica dimensiunile sau se deterioreaza din cauza unor vicii ascunse ( ex: defectiuni provenite din insuficienta rezistenta a tesaturii si a cusaturilor, din insuficienta rezistenta a colorantilor etc.) societatea SMART CLEAN SATU MARE SRL este absolvita de orice raspundere.
 2. In ceea ce priveste uzura, ambele parti recunosc in principiu o uzura de 30% pentru orice obiect predat.
 3. Restituirea obiectelor se face numai in urma prezentarii bonului in original. In cazul pierderii bonului, produsul va fi eliberat in baza unui proces verbal de predare – primire.
 4. Obiectele neridicate in termen de 30 de zile se considera abandonate si vor intra in proprietatea firmei.
 5. Covoarele care nu poseda etichete cu recomandarile de intretinere ale firmei producatoare, se primesc pentru prelucrare numai pe riscul clientului.
 6. Dacă clientul solicită curățarea covoarelor într-un mod contrar opiniei specialistului, aceasta se va face pe riscul său, sub semnătură.
 7. Eventualele obiectii trebuie facute in momentul ridicarii obiectelor, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.
 8. In cazul deteriorarii obiectelor din diverse cauze in timpul procesului tehnologic, a pierderii sau in cazul furtului prin efractie din unitate, constatat de organele de politie, societatea SMART CLEAN SATU MARE SRL va despagubii clientul cu maxim 10 ori valoarea stipulata pe bonul de comanda eliberat pentru prelucrarea obiectului respectiv.
 9. Societatea nu este raspunzatoare pentru neexecutarea prestatiilor termene datorita unor scuze de forta majora( lipsa energiei electrice, lipsa presiunii apei).
 10. Societatea SMART CLEAN SATU MARE SRL isi rezerva dreptul de a refuza obiectele ce prezinta grad de uzura avansat sau emana mirosuri dezagreabile.
 11. Eventualele obiectiuni trebuie facute in momentul ridicarii obiectelor, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

Reclamatii

Reclamatiile pot fi facute telefonic, la numerele de telefon afisate pe site, intr-un interval orar de 12 ore de la momentul livrarii.

Confidentialitate

Potrivit cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Spalatoria SMART CLEAN SATU MARE are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o altă persoana.

Acest regulament are valoare de contract intre SMART CLEAN SATU MARE si client, fiind considerat acceptat de comun acord la momentul primirii bonului de comanda.

SMART CLEAN SATU MARE isi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament fara o notificare prealabila a beneficiarului.

Simbolurile folosite la marcarea caracteristicilor :

MP – metru pătrat; U – obiect uzat peste 30% sau rupt ciupit;

FG – prestatie fara garantie; P – material patat; R – retur.