Curatatorie de haine Satu Mare » Spalatorie covoare Satu Mare

Curatatorie de haine Satu Mare

Sediu:
Str. Arad, nr. 34, Satu Mare
0770 163 818
Programari si informatii
Orar:
Luni-Vineri: 09:00-17:00
Sambata: 09:00-14:00
Duminica: INCHIS
Spalatorie Covoare Satu Mare Curatatorie Haine Satu Mare

Pentru a oferii cea mai buna calitate folosim utilaje profesionale, automatizate, de ultimă generație, produse de liderul mondial în domeniu și solutii special concepute pentru spălarea în profunzime și igienizarea a textilelor, hainelor si lenjeriei.

 

Scopul nostru este să depășim așteptările clienților noștri. Pentru asta ne asumăm responsabilitatea serviciilor oferite, investind în pregatirea de specialitate a angajaților noștri, în produsele, echipamentele și tehnologiile utilizate, selectând furnizori de top din domeniu, eficientizând procesul de spalare și serviciul de colectare-livrare la domiciliu gratuit.

Principalele noastre atuuri sunt: cel mai bun raport calitate / pret, colectare si livrare, timpul scurt de onorare a comenzii (24-48h), respectul si responsabilitatea fata de client.

Ne adresam chiar si persoanelor juridice care detin unitati hoteliere, pensiuni, restaurante, firme catering, gradinite, saloane spa, unitati de productie si procesare, fabrici textile sau, pe scurt tuturor celor care au un volum de textile ce necesita spalare/curatare industriala. Ne-am axat acest tip de serviciu pe volume si capacitati mari ale utilajelor, pentru a putea oferi clientilor un pret cat mai accesibil per kg lenjerie spalata.

SMART CLEAN SATU MARE colaboreaza foarte bine cu importanti clienti din zona afacerilor, hoteluri, restaurante, centre de înfrumusetare, firme de design interior, gradinite, firme de constructii, colaborari ce au la baza promptitudinea si calitatea serviciilor.

Spalatorie Covoare Satu Mare si Curatatorie Haine Satu Mare

Formular de comanda

  Mesajul tau a fost trimis cu succes!

  Mai incearca odata, ceva nu a mers bine!

  * Toate comenzile plasate se vor ridica zilnic de luni pana vineri in intervalul orar 09:00-12:00. Va multumim pentru intelegere!

  Nume *

  Adresa *

  Numar de telefon *

  E-mail *

  Data ridicare comanda

  Data livrare comanda

  Specificatii client *