fbpx

Cum fac o comanda / programare ?
Ne sunati la 0770 163 818  sau ne trimite-ti un e-mail la smartcleansm@gmail.com – ne comunicati adresa dumneavoastra si stabilim impreuna ziua si intervalul orar in care putem veni sa ridicam covoarele.

Nu doresc spalare chimica, cum spalati covoare ?
Spalarea se face mecanic si NU CHIMIC. Utilizam o linie de spalare complet automata si detergenti profesionali, special destinati pentru materiale textile / fibre sintetice. Detergentul de baza este bio-degradabil, conform normelor in vigoare.

Cand primesc covoarele inapoi ?
Intr-un termen de 48 ore, chiar de 24 ore, in functie de volumul de covoare pe care il avem in perioada respectiva. Dupa ce covoarele dumneavoastra sunt curate si uscate, va contactam telefonic pentru a stabili ziua si intervalul orar exact pentru livrare.

Cum se usuca atat de repede, dupa spalarea cu apa ?
Dupa spalarea efectiva, covoarele sunt introduse intr-o centrifuga cu scopul de a fi stoarse. Prin centrifugare este eliminata 95% din apa, dupa care sunt introduse la uscat intr-o camera special amenajata cu sistem de ventilatie, temperatura controlata, precum si cu un dezumidificator industrial cu o capacitate mare de extractie a apei, astfel covoare nu rămân cu miros urât.

Care este comanda minima ?
Comanda minima pe raza municipiului Satu Mare este de 5 (cinci) metri patrati. Preluam orice comanda care are minim 5 metri patrati, cu transportul gratuit in municipiul SATU MARE.

ATENTIE! TOATE COVOARELE CU DIMENISUNI FOARTE MICI VOR FI TARIFATE UNITAR CU 1 METRU PATRAT. ( ex. covoarele cu o dimensiune de 0.60 m x 0.80 m se vor considera 1 metru patrat si se vor tarifa ca atare )

Preluati comenzi si din alte localitati ? Care sunt conditiile ?
Preluam comenzi din tot judetul Satu Mare, insa pentru a beneficia de transport gratuit in aceste zone, comanda minima trebuie sa fie de minim 250 Lei. Daca comanda este mai mica, se percepe o taxa de transport in functie de localitatea in care trebuie facuta deplasarea.

Ne deplasam in localitatile Odoreu, Vetis, Paulesti, Lazuri, Dorolt, Botiz, cartier Satmare daca comanda minima este de minim 20 mp, adica 200 lei. Daca comanda este sub 20mp, se plateste contravaloarea pana la 20mp. In restul localitatilor din judetul Satu Mare comanda minima trebuie sa fie de 50mp, adica suma de 500 lei.

Cum si cand platesc ?
Platiti in momentul in care primiti covoarele inapoi, curate si parfumate. La ridicarea covoarelor primiti un Bon de Comanda, urmand ca la livrare sa achitati contravaloarea serviciilor in baza bonului de comanda si a bonului fiscal pe care il primiti.

Va multumim si asteptam cu drag comenzile Dumneavoastra !