fbpx

Cost complet spălare covoare – 10 lei / mp
Colectare si livrare GRATUITA în municipiul Satu Mare.
Comanda minima de 500 lei in afara municipiului Satu Mare.
Timp de curatare – 48 ore, maxim 72 ore
Respectam intregul proces de curatare: Colectare – Desprafuire -Spalare mecanizata – Centrifugare – Uscare in camera speciala – Finisare – Livrare – Client fericit.

ATENŢIE!

Covoarele mai mici de 1mp se vor tarifa la pretul de 10 lei.

Pentru covoarele cu forme diferite  de dreptunghi sau patrat (oval, rotund sau forme neregulate) pretul se va calcula la aria dreptunghiului/patratului in care incadreaza covorul deoarece costurile de spalare sunt identice cu ale unui covor de aceasta forma dreptunghiulara/patrata.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile pentru covorasele de foarte mici dimensiuni (tip: covorase de intrare in apartament) din motive tehnologice.

In momentul ridicarii covoarelor acestea trebuie sa fie uscate, fara sa fi fost depozitate in conditii improprii: ploaie, ninsoare, umezeala/mucegai.

Va rugam insistent sa indepartati gunoaiele de mari dimensiuni (ex. tigari, coji de seminte, hartii, ambalaje, pietre, etc.) de pe covor inainte de rulare.

Din respect pentru toti clientii nostri ne rezervam dreptul de a refuza pentru spalare covoarele cu un grad foarte mare de murdarire: pete, fecale, mucegai sau covoare care emana mirosuri pestilențiale.

Vă multumim pentru inţelegere şi vă garantăm în continuare servicii la cele mai înalte standarde.