Spalatorie covoare Satu Mare - Curatatoria Smart Clean

Spalatorie covoare Satu Mare

Sediu:
Str. Arad, nr. 34, Satu Mare
0770 163 818
Programari si informatii
Orar:
Luni-Vineri: 09:00-17:00
Sambata: 09:00-14:00
Duminica: INCHIS
Spalatorie Covoare Satu Mare Curatatorie Haine Satu Mare

Spalatorie covoare Satu Mare – suntem mândri că putem oferi un centru de spălătorie cu o capacitate de curățare de peste 1500 mp / pe zi, ceea ce demonstrează tehnologia avansată detinuta și echipa noastră calificată in acest domeniu.

Spălarea sau curățarea profesională a covoarelor implică utilizarea unor tehnologii specializate și a echipamentelor adecvate. Procesul nostru include, în mod obișnuit, aspirarea preliminară a covoarelor pentru îndepărtarea prafului și a murdăriei vizibile, apoi aplicarea soluțiilor de curățare adecvate pentru a dizolva și înlătura petele și murdăria în profunzime.

Avem un sistem de spălare adecvat, care asigură o curățare eficientă a covoarelor. Utilizăm mașini de spălat cu presiune sau mașini de injecție-extracție, în funcție de nevoile specifice ale fiecărui covor, pentru a aplica soluțiile de curățare și pentru a extrage murdăria împreună cu acestea.

De asemenea, avem condiții speciale de lucru într-un mediu controlat în cadrul facilității noastre de spălătorie profesională, ceea ce contribuie la obținerea unor rezultate superioare în curățarea covoarelor. Controlăm atent temperatura și umiditatea pentru a asigura un proces de uscare adecvat, prevenind astfel dezvoltarea mucegaiului sau apariția mirosurilor neplăcute.

Vă încurajez să ne contactați pentru a obține informații suplimentare despre serviciile și tehnologia pe care le oferim și pentru a stabili detalii privind curățarea covoarelor dumneavoastră. Suntem aici să vă ajutăm să aveți covoare curate și proaspete.

 

Pentru o spalare eficienta a covoarelor, acestea trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

 • Desprafuire – scoaterea prafului si a reziduurilor din covor
 • Prespalare – tratarea covorului cu substante speciale de curatare
 • Spalare efectiva – curatarea covorului cu perii rotative cu dublu sens si presiune ajustabila
 • Prestoarcere – trecerea covorului prin cilindri pentru a elimina excesul de apa
 • Stoarcere – centrifugarea covorului si uscarea acestuia in proportie de 80%
 • Uscare profesionala cu dezumidficator – intr-un mediu bine izolat si ventilat, astfel incat sa capete un miros placut, iar culorile sa isi pastreze intensitatea
 • NOU! Ozonificarea covoarelor! Ozonul cel mai puternic oxidant si dezinfectant care te scapa de mirosuri, de germeni, de mucegai, de ciuperci sau acarieni.
 • Finisare – aspirarea covorului, indreptarea perilor, finisaj manual si parfumare
 • Ambalare – in folie de plastic.

! Atentie ! Covoare cu dimensiuni foarte mici (ex: 50x80cm, 70x100cm) se vor taxa cu 1 mp!

Formular de comanda

  Mesajul tau a fost trimis cu succes!

  Mai incearca odata, ceva nu a mers bine!

  * Toate comenzile plasate se vor ridica zilnic de luni pana vineri in intervalul orar 09:00-12:00. Va multumim pentru intelegere!

  Nume *

  Adresa *

  Numar de telefon *

  E-mail *

  Data ridicare comanda

  Data livrare comanda

  Specificatii client *